Έφη Μπαμπινιώτου-Δουγέκου

Από το 1979 ίδρυσε το σχολείο Μπαμπινιώτου-Δουγέκου προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα τόσο για μικρά παιδιά όσο και για εφήβους και ενήλικες.
Η προσφορά της στο χώρο μετράει πολλές διακρίσεις από το British Council και Hellenic American Union, συνεργασίες με το Πανελλήνιο Σύνδεσμο Palso και τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους Oxford, Cambridge, Burlington, Express Publishing. Οι επιτυχίες της στα πτυχία Cambridge είναι αναρίθμητες με σταθερά ποσοστά επιτυχίας, χρόνια εμπειρίας που κάνουν το σχολείο Babiniotou-Dougekou σημείο αναφοράς.

Ελένη Δουγέκου

Η Ελένη Δουγέκου (B.A. English Literature, M.A. in Linguistics Essex University U.K.)  είναι ειδική στο καλωσόρισμα των μικρών μαθητών και στην προσαρμογή τους. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν την Αγγλική γλώσσα και να μην απουσιάζουν ούτε μία φορά. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εντρυφήσει στα Αγγλικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικά και λογοτεχνία και κάνει το μάθημα να μοιάζει σαν περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ειδίκευση της (Special Educational Needs training course) για να προσφέρει ολοκληρωμένη βοήθεια σε παιδιά με δυσλεξία, υπερκινητικότητα, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, σε ένα περιβάλλον που ευνοεί όλους τους μαθητές.


Δήμητρα Δουγέκου

Η Δήμητρα Δουγέκου (B.A. English Literature, M.A. in Literature Essex University U.K.)  έχει στο ενεργητικό της 25 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.  Είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία που έχει επιδείξει στην εκπαίδευση και προετοιμασία πτυχιακών μαθητών όλων των πτυχίων Cambridge / Michigan / TOEFL/ TOEIC / IELTS.
Είναι ειδική στη ψυχολογία των εφήβων και οι μαθητές μας ξεχωρίζουν το μάθημά της για τον τρόπο που τους πλησιάζει και τους προτρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ν. Ζωή Θεοδωροπούλου

Η Ν. Ζωή Θεοδωροπούλου (BA English Language and Literature, MEd candidate in Teaching English as a Foreign Language) είναι αριστούχος απόφοιτη του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ και κάτοχος Πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας.
Πραγματοποίησε μέρος των σπουδών της στο University of Brighton, UK με εξαιρετικές επιδόσεις.
Επίσης, έχει εργασιακή εμπειρία διδασκαλίας στην Αγγλία, στην Ισπανία και στην Ελλάδα και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και επιμορφώσεις στον τομέα της εκπαίδευσης σε σχέση με το θεατρικό παιχνίδι, την δημιουργική γραφή, το περιβάλλον, τις μαθησιακές δυσκολίες και την διαπολιτισμική κατανόηση. Τέλος, έχει ξεκινήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TEFL) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Εύη Μέγκουλα

H Εύη Μέγκουλα (ΒΑ English Language and Literature), είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας.
Επιπλέον, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών DELTA-Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages ( University of Birmingham) , έχοντας εκπαιδευτεί από Βρετανούς καθηγητές του πανεπιστημίου. Ολοκλήρωσε, επίσης, το πιστοποιητικό CELTA στο Βρετανικό Συμβούλιο της Ελλάδας με εξαιρετικές επιδόσεις.
Τέλος, κατέχει Επάρκεια της Νοηματικής γλώσσας καθώς και πιστοποιήσεις επιμορφώσεων πάνω στην Ειδική Αγωγή και Σχολική Ψυχολογία.
Ώρες Λειτουργίας:
Xειμερινό Ωράριο:
4 - 10 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή

 

Διεύθυνση:
Kολοκοτρώνη 64, Πεύκη 15121
Τηλ. :  210 8028357
e-mail: eldouge@yahoo.com