Έφη Μπαμπινιώτου-Δουγέκου

Από το 1979 ίδρυσε το σχολείο Μπαμπινιώτου-Δουγέκου προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα τόσο για μικρά παιδιά όσο και για εφήβους και ενήλικες. Η προσφορά της στο χώρο μετράει πολλές διακρίσεις από το British Council και Hellenic American Union, συνεργασίες με το Πανελλήνιο Σύνδεσμο Palso και τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους Oxford, Cambridge, Burlington, Express Publishing. Οι επιτυχίες της στα πτυχία Cambridge είναι αναρίθμητες με σταθερά ποσοστά επιτυχίας 37 χρόνια που κάνουν το σχολείο Babiniotou-Dougekou σημείο αναφοράς.

Ελένη Δουγέκου

Η Ελένη Δουγέκου (B.A. English Literature, M.A. in Linguistics Essex University U.K.)  είναι ειδική στο καλωσόρισμα των μικρών μαθητών και στην προσαρμογή τους. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν την Αγγλική γλώσσα και να μην απουσιάζουν ούτε μία φορά. Όλα αυτά τα χρόνια έχει εντρυφήσει στα Αγγλικά εκπαιδευτικά παιχνίδια, τραγούδια, θεατρικά και λογοτεχνία και κάνει το μάθημα να μοιάζει σαν περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις.
Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ειδίκευση της (Special Educational Needs training course) για να προσφέρει ολοκληρωμένη βοήθεια σε παιδιά με δυσλεξία, υπερκινητικότητα, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, σε ένα περιβάλλον που ευνοεί όλους τους μαθητές.


Δήμητρα Δουγέκου

Η Δήμητρα Δουγέκου (B.A. English Literature, M.A. in Literature Essex University U.K.)  έχει στο ενεργητικό της 20 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας.  Είναι αξιοσημείωτη η επιτυχία που έχει επιδείξει στην εκπαίδευση και προετοιμασία πτυχιακών μαθητών όλων των πτυχίων Cambridge / Michigan / TOEFL/ TOEIC / IELTS.
Είναι ειδική στη ψυχολογία των εφήβων και οι μαθητές μας ξεχωρίζουν το μάθημά της για τον τρόπο που τους πλησιάζει και τους προτρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ώρες Λειτουργίας:
Xειμερινό Ωράριο:
4 - 10 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή

 

Διεύθυνση:
Kολοκοτρώνη 64, Πεύκη 15121
Τηλ. :  210 8028357
e-mail: eldouge@yahoo.com