Πριν απο 40 χρόνια ίδρυσα το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπαμπινιώτου-Δουγέκου με αγάπη για τις ξένες γλώσσες και επιθυμία να προσφέρω στους μαθητές μου τις γνώσεις που αποκόμισα από τις σπουδές μου αλλά και από τα πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό. Σκοπός μου ήταν και παραμένει όχι η στείρα γνώση μιας ξένης γλώσσας αλλά η πραγματική γνώση της και η δυνατότητα επικοινωνίας με ανθρώπους από άλλες χώρες.

Έχω βοηθήσει πολλούς μαθητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό καλύπτοντας άριστα την άρτια γνώση της ξένης γλώσσας που χρειάζονται.

Τα τελευταία χρόνια στο δυναμικό της διοίκησης και της διδασκαλίας έχουν αναλάβει ενεργό ρόλο η Δήμητρα Δουγέκου (Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αγγλική Λογοτεχνία και Πολιτισμό) και η Ελένη Δουγέκου (Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Αγγλική Γλωσσολογία).

Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που διδάσκουμε με αγάπη και οι μαθητές μας αποκτούν τα ανώτατα πτυχία στις ξένες γλώσσες και πετυχαίνουν τους στοχους τους.

Να είστε βέβαιοι οτι για μία ακόμη χρονιά, με άριστη οργάνωση και μεθοδικότητα στη διδασκαλία θα ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις σας.

Με την ευχή μιας γόνιμης συνεργασίαςΈφη Μπαμπινιώτου - Δουγέκου
Διευθύντρια Σπουδών

Ώρες Λειτουργίας:
Xειμερινό Ωράριο:
4 - 10 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή

 

Διεύθυνση:
Kολοκοτρώνη 64, Πεύκη 15121
Τηλ.: 210 8028357
e-mail: eldouge@yahoo.com