• Μία σπουδαία βράβευση για το σχολείο μας!

    Το σχολείο μας βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο διαγωνισμό διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας για το πρόγραμμα μας Kids English Drama για μαθητές 6-12 ετών ανάμεσα σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια σχολεία και Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Συγκεκριμένα βραβευτήκαμε απο επιτροπή που απαρτιζόταν απο καθηγητές διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Άγγλους ειδικούς στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας με διεθνή φήμη στο χώρο της εκπαίδευσης (Dr. Kia Karavas, Dr. Maria Stathopoulou, Michael Carrier, Russell Stannard, Chris Roland) για την καινοτόμο βιωματική διδασκαλία αγγλικών μέσω παιχνίδια ρόλων και εξάσκηση της γλώσσας μέσω θεατρικής αγωγής. Οι μαθητές φτιάχνουν ιστορίες γράφουν διαλόγους και καλλιεργούν την φαντασία τους μέσω της αγγλικς γλώσσας.
    Έτσι βελτιώνουν την παραγωγή λόγου και έκφρασης με θεαματικό τρόπο επιτυγχάνωντας μέγιστη μαθησιακή εμπειρία.
   

We Would like to thank DOUGEKOU E. for your valid partnership and professional co-operation"
The British Council
Κάθε χρόνο το British Council μας απονέμει Certificate of Appreciation για τον αριθμό των μαθητών μας που συμμετέχει στις εξετάσεις και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας!

Με μεγάλη μας χαρά λάβαμε φέτος πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Cambridge
ως αναγνώριση του Babiniotou-Dougekou Language School το οποίο κάθε χρόνο ξεπερνά τους 50 επιτυχόντες στα πτυχία Cambridge.

Ακόμα μία αναγνώριση για το σχολείο Babiniotou-Dougekou αυτή τη φορά από το Πανεπιστήμιο Michigan για τις επιτυχίες των μαθητών μας
στις εξετάσεις Β2 FCE και C2 Proficiency.

 

 
Ώρες Λειτουργίας:
Xειμερινό Ωράριο:
4 - 10 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή
Διεύθυνση:
Kολοκοτρώνη 64, Πεύκη 15121
Τηλ.: 210 802835
7

e-mail: eldouge@yahoo.com